Aktuality z PSK GROUP

Youtube video


Poděkování za spolupráci v sezóně 2017/2018

31. 05. 2018

Poděkování za spolupráci v sezóně 2017/2018

S koncem mistrovské sezóny se nám dostalo poděkování za naši podporu nejen v uplynulém ročníku, ale také za dlouhodobou spolupráci, díky které se může HC Kometa zařadit mezi nejúspěšnější sportovní kluby. Motto závěru sezóny „I díky Vám máme double“ patří nejen nám, partnerům klubu, ale i všem věrným fanouškům.

Čekání na další extraligový titul trvalo pouhý rok. Jako jednomu z mála hokejových klubů se HC Kometě podařilo v novodobé hokejové éře obhájit tuto cennou trofej a získat titul mistra republiky ledního hokeje dvakrát za sebou. Cenný 13. titul je tímto zařadil na nejvyšší příčku v počtu získaných trofejí mistra České resp. Československé republiky.

Na začátku sezóny byla HC Kometa oceněna Nejlepší hokejovou akademií roku, které obdrželi od vedení Českého svazu ledního hokeje. Kvalitní práci s mládeží dokumentuje i pravidelná účast mladých hráčů v reprezentačních výběrech. V uplynulé sezóně měla Kometa zástupce v každé kategorii národního týmu.

Přípravy na novou sezónu jsou již v plném proudu. Věříme, že se hokejovému klubu bude i nadále dařit a přinášet nám radost. Budeme velmi potěšeni, být i nadále součástí „komeťácké rodiny“ a psát společně s Vámi historii Komety.

Modul: Aktuality